Menu

Gastenboek

Hier kunt u uw ervaring achterlaten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Ina Konterman
3112017
Michel heeft dit jaar voor het Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden, een prachtige film gemaakt over crisisbeheersing. En vorig jaar maakt hij voor ons twee mooie films, één over waterveiligheid in de buitendijkse gebieden en één over de verbinding tussen water en ruimte in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.
Michel is echt een professional. Hij maakt prachtige beelden, weet voor veel afwisseling in de films te zorgen, zorgt er voor dat de teksten (ook van de geïnterviewden) goed passen, en brengt veel creativiteit in om de thema's van de films zo goed mogelijk in beeld en geluid neer te zetten. En daarnaast was het ook nog eens heel fijn en soepel samenwerken! Dank je wel, Michel!
Tina van Leeuwen
1962017
Samen met Michel heeft het Havenbedrijf een film gemaakt over de waterveiligheid in het Haven Industrieel Complex. Door klimaatverandering stijgt de zeespiegel en neemt de kans op overstromingen in buitendijks gebied toe. In de film kwam goed tot uiting dat het havengebied op dit moment goed is beschermd tegen wateroverlast maar dat we op de toekomst voorbereid moeten zijn. Met deze film hebben wij goed deze boodschap over kunnen brengen. In de film kwam waren interviews opgenomen met het Havenbedrijf, de gemeente Rotterdam en klanten uit het betreffende gebied. De samenwerking was heel fijn en het eindresultaat fantastisch.
Bart de Jong
2412017
Ik heb Michel leren kennen in een netwerkgroep en hij heeft mij weten te overtuigen dat ook voor een ZZP-er als ik een bedrijfsfilm een goed promotiemiddel is. Zeker omdat ik mij op een specifieke doelgroep richt. Michel kwam al snel met een idee van een interview te ondersteunen met beelden van mijn contact met klanten. Ik zelf wilde graag mijn nostalgische auto er bij. We hebben een dag gebruikt om te filmen. Michel ziet snel hoe hij zaken het best in beeld kan brengen en is behalve professioneel zeer ontspannen. Daardoor verliepen de opnames ook soepel. Vervolgens heeft hij uit de grote hoeveelheid beelden en tekst een kernachtige film gemaakt, die wat mij betreft de spijker op de kop slaat. Dit is precies zoals ik mij wil presenteren. Michel, klasse, bedankt!

Bel Michel op 06 - 55 107 841

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM SpecialistDe Firma Langenberg